Despre Propolicium Natural

Propolicium

Propolicium

           Propolicium este un tratament preparat din propolis,pulberi de plante si alte produse apicole(in total 39 de ingrediente) care ajuta in vindecarea mai multor

De ani de zile, Tratamentul cu Propolicium a ajutat la rezolvarea unora dintre cele mai grave afectiuni, intalnite atat la femei, cat si la barbati. Au existat cazuri in care chiar si in cea mai avansata faza a unei boli, produsele acestea au facut minuni! Asadar, nu va descurajati! Exista o sansa de vindecare si aceasta se numeste… Propolicium!

                S-au constatat efecte miraculoase in urma tratamentului. Dupa folosirea ovulelor, respectiv a supozitoarelor, s-au vindecat afectiuni precum anexite, cistite, utere varicoase, fibroame uterine, metrite ulcerate de col uterin, inflamatii ale vaginului si colului uterin, precum si micoze vaginale – candida, trichomonas, colibaciloza sau HPV. In plus, barbatii care au fost diagnosticati cu prezenta adenomului de prostata sau a hemoroizilor, fisurilor anale si a altor boli ale rectului nu trebuie sa ezite nicio clipa sa foloseasca aceste produse, pentru ca s-a dovedit faptul ca tratamentul cu Propolicium reprezinta un adevarat leac atat pentru bolile uro-ginecologice, cat si anale.

                Avantajul este ca acest tratament nu necesita sa fie facut pe o perioada foarte indelungata de timp, pentru ca rezultatele sunt vizibile inca din momentul in care se incepe, dar bineinteles acest lucru depinde de la caz la caz. In general, o serie consta in 21 de ovule sau supozitoare si se recomanda ca acest tratament sa aiba continuitate pana la vindecarea deplina.

                Produsele sunt realizate dintr-o varietate de ingrediente, 39 la numar, dintre care inventatorii dezvaluie propolisul – cel mai bun antibiotic natural, ceara de albine sau pulberi de plante, iar lista continua cu o serie de plante cu efecte terapeutice miraculoase. Trebuie luat in seama faptul ca persoanelor alergice la propolis si la alte produse apicole le este interzisa cu desavarsire folosirea acestor produse, pentru ca doar in acest caz pot aparea reactii adverse. In rest, Tratamentul cu Propolicium este non-invaziv, adica nu afecteaza organismul! Merita incercat!

Comanda acum produse propolicium la telefon : 0769-307-392.

Numele, Prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Adresa de livrare (obligatoriu) (Strada, Numar, Oras, Localitate, Cod Postal)

Numar de telefon (obligatoriu)

Alege produsele dorite (se adauga taxa de livrare 15 lei)

Mesaj

captcha