Valentina Liciu, Profesor Doctor

                Valentina Liciu a fost un profesor doctor referentiar in pedagogie si psihologie la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, care este elogiata si astazi pentru faptul ca a reusit sa vindece mii de cazuri si a lasat drept “mostenire” un tratament minune, descoperit in anul 1988 de la inventatorul lui, domnul Neagu Ilie un fitoterapeur renumit, din Botosani.

                “Mentorul meu, mi-a transmis prin legamant aceasta reteta, din care imi prepar leacurile!”, spunea doamna Valentina Liciu, care cu daruire si interes s-a documentat si a invatat modul de preparare al unui tratament din produse apicole si din plante, care avea menirea de a vindeca boli uro-genitale. Initial, a testat aceste preparate chiar pe prietenele dansei, iar rezultatele au fost miraculoase! Tocmai de aceea a avut imboldul de a crea pe mai departe produsele, care aveau sa vindece o multime de oameni!

                Despre ceea ce contin produsele este cert ca au la baza propolis de calitate, precum si plante medicinale, care prin macinare devin pulbere si apoi se omogenizeaza “la rece”. Aceste produse au primit denumirea de Propolicium si se gasesc sub forma de ovule, supozitoare sau alifie.

                Doamna Valentina Liciu este considerata, de catre cei care candva s-au confruntat cu probleme ce pot fi rezolvate cu acest tratament, drept un adevarat vindecator miraculous!

                Sunt oameni care isi pierdusera speranta, care nu mai credeau intr-o minune, dar care i-au ascultat sfatul doamnei Liciu si au facut o ultima incercare. Au recurs la acest tratament, iar rezultatele i-au luat prin surprindere! S-au vindecat de boli, pentru care nu mai gaseau niciun leac!

                Din pacate, Valentina Liciu s-a stins din viata in urma cu cativa ani, insa spre norocul tuturor asistentul si nepotul distinsei doamne, duce mai departe…minunea! Laurian Andrei Liciu cunoaste toate tainele produsului si a reusit sa continue sa trateze nenumarate afectiuni cu produsele Propolicium.